Сервис

„Потисје-Бечеј“: Саопштење за јавност

Бечеј, четвртак 26. новембар

Предузеће „Потисје-Бечеј“ послало је следеће саопштење за грађане Бечеја:

  • Обавештавамо наше кориснике који живе у индивидуалним стамбеним објектима, а који своје смеће износе у кантама, да ћемо у наредном периоду поделити светло плаве џакове од 120 литара, за случај да су им канте за смеће пуне, а да се смеће у планираним терминима не може однети. Ове мере се предузимају због погоршања епидемиолошке ситуације на територији општине Бечеј и повећаног броја оболелих радника или радника у изолацији, што нам онемогућава редовно одношење смећа у планираним терминима. Трудићемо се да ове проблеме у што краћем временском року превазиђемо на најефикаснији могућ начин, а наше кориснике молимо за разумевање и сарадњу.
  •  Обуставља се рад са странкама у седишту Потисја до 11. децембра 2020. године. Странке се упућују на телефонску и електронску комуникацију са Потисјем. У изузетним ситуацијама, странке могу телефоном заказати долазак у седиште Потисја, уз предузимање свих прописаних епидемиолошких мера.
  • Странке се могу обратити Потисју путем телефона 021/6910 777, на мејл адресу potisje.finansije@stcable.net, поруком на фејсбук страницу Потисја или путем мобилне апликације Потисја.
  • О свим евентуалним даљим променама обавештаваћемо вас благовремено преко медија, на веб сајту Потисја, на фејсбук страници и преко мобилне апликације Потисја