Спорт

Профи бокс: Победник борбе вечери Ђорђе Вујаковић

Љубитељи бокса имали су прилике да уживају у традиционалној профи бокс, коју је у великој сали ДТВ Партизан организовао Кик бокс клуб Бечеј.

На програму је било девет борби, а осим боксера из Србије, публици су се представили и такмичари из Босне и Херцеговине. Према речима организатора, ревија је упарена адекватно са квалитетом сваког борца појединачно.

У првој борби победу над Стефаном Марићем извојевао је Зоран Брајић прекидом у другој рунди. Потом је Адриан Нема у првој рунди техничким нокаутом савладао Иштвана Кишутцаиа. У трећем мечу бољи је био Јован Стојиљковић, који је у другој рунди предајом Владимира Вујадинова славио победу. Одлуком судија, четврта борба вечери завршена је победом Арнолда Тота, који је савладао Уроша Ненадовића. Иста ситуација је била код Новака Радуловића, који је победио Слађана Драгишића. Техничким но-каутом у првој рунди славио је Миљан Ровчанин против Хариса Радмиловића.

Публика је имала прилику да види и један женски меч, у којем је Бечејка Ксенија Медић одлуком судија славила над Невеном Марковић.

У другој рунди претпоследње борбе, техничким нокаутом Марко Цветановић савладао је Едиса Биберовића.

Борба вечери припала је Ђорђу Вујаковићу, који је оправдао епитет фаворита и одлуком судија славио над Игором Павловићем.

План Кик бокс клуба Бечеј је да наредне године буде домаћин државног првенства у овом спорту у некој од дисциплина.

Вукашин Љубојев