Друштво

Промена на челу УСКАО „Ђорђе Предин – Баџа“

На 44. седници Скупштине општине Бечеј усвојена је оставка досадашњег директора УСКАО „Ђорђе Предин Баџа“ Дејана Станојева. Поводом промене руководства на челу ове установе разговарали смо са досадашњим директором Дејаном Станојевим о разлозима за ову промену и због чега је дао оставку на ову функцију:

„Ја сам од 2014. године на челу ове установе и веома сам уживао радећи овај посао. Упознао сам много људи, спортиста и стекао веома велико искуство. Током претходних пет година урадили смо велики број пројеката и унапредили рад спортског центра у великој мери и на то сам веома поносан. Наравно ово није само моја заслуга, да није било подршке од стране локалне самоуправе и средстава Покрајинске владе сви ти пројекти не би могли бити реализовани. Пре свега урадили смо један велики пројекат а то је реконструкција и замена дела крова зграде али поред тога и замену плочица у спољашњем олимпијском базену, набавку расвете за спортске сале, набавку реквизита за спортове, кречење сала и сл. Могу да кажем и да сам веома задовољан и фискалним пословањем установе у претходних пет година. Дакле, одлазим задовољан урађеним. У питању су лични разлози за одлазак са ове функције и за сада ћу само рећи да сам добио посао у Новом Саду и моја лична одлука је да прихватим овај нови изазов на послу који ми је понуђен. У консултацији са председником општине сложили смо се да дамо шансу неком млађем да настави рад на тој функцији коју сам ја обављао. Ја и даље остајем у управном одбору спортског центра и бићу у току и покушати да са те позиције помогнем колико могу и да помогнем новом директору.“ – рекао нам је Дејан Станојев

„Ми смо у локалној самоуправи и ја лично били веома задовољни радом и постигнутим резултатима које је Дејан Станојев имао у ових претходних пет година. Он одлази са позиције директора из личних разлога јер је решио да прихвати за њега бољу понуду, нови посао и нов изазов у његовој каријери и мислим да немамо право и не би било фер да од њега очекујемо да остане на позицији директора спортског центра ако има могућност да напредује. Дејан Станојев ће остати у управном одбору ове установе и даље и биће у току са новим инвестицијама и пројектима са те функције па се надамо да ћемо још дуго сарађивати.“ – рекао нам је о оставци Дејана Станојева председник општине Драган Тошић.