Спорт

Rezultati Max challenge-a (17.10-14.11.2023)

Prosečan gubitak kilograma cele grupe na kraju programa je bio 4.47 kg. Evo ko su najbolji:

  1. mesto je osvojila Zorka Vrcelj iz Nemačke koja je svoju telesnu težinu umanjila za 9,66%. Nagrađena je poklon vaučerom za kupovinu u Fashion and friends radnjama i tretmanom Facefitness Niniva.
  2. mesto je osvojila Anđela Cvijan iz Novog Sada koja je svoju telesnu težinu umanjila za 7,71% i time osvojila boravak sa sebi dragom osobom na prelepom salašu Đorđević na Paliću.
  3. mesto je osvojil Lidija Komaromi iz Novog Bečeja koja je umanjila svoju telesnu težinu za 7,23%. Ona na poklon dobija paket hladno ceđenih Cold pressok sokova.Ove tri dame su zajedno lakše za 20.3 kg posle samo 4 nedelje!

One osvajaju i profesionalno studijsko fotografisanje u foto studiju King u Bečeju.Za takođe fenomenalne učesnike spremne su i sledeće nagrade:

  • veliki Enova putni kofer osvaja Daniela Deak iz Bečeja
  • srednji Enova putni kofer osvaja Danijela Jeremić iz Bačke Topole
  • mali Enova putni kofer osvaja Anna Burai iz Srbobrana
  • poklon pakete proizvoda Justsuperior, Deuscrispbreads, Granum osvajaju Timea Kokić iz Novog Bečeja, Milijana Pozder iz Italije, Livia Kiš iz Srbobrana, Snežana Bosnić iz Novog Sada i Ksenija Stanković takođe iz Novog Sada!
  • u anti-celulit masažama udarnim talasima u Ambulanti Polo-med će uživati Vesna Stojnić i Jovana Subotički iz Bečeja, a prelepe Max dance majice dobijaju Vesna Tomićević, Agneš Kečkeš, Katarina Nikolić, Svetlana Stevanović, Svetlana Gagić iz Bečeja, Aleksandra Šekuljica iz Sombora, Marija Vujnović iz Kule i Mirjana Glavaški iz Novog Bečeja!
  • Lidija Komaromi iz Novog Bečeja je još jednom proglašena za najkorisnijeg člana grupe i nagrađena je poklon vaučerom za online kupovinu na sajtu www.apotekaherba.rs

Sledeći Max challenge počinje 12.12.2023. i prijave su u toku.Sigurno da će to biti najvredniji Max challenge s obzirom na veliki broj praznika koji nam predstoje,  a tokom kojih se neretko preteruje u jelu i piću!

Pored kvalitetnijih izbora tokom praznika ovo je i sjajan način da se počne sledeća 2024.godina!

Za više informacija pozovite 063/872-20-20 ili posetite sajt www.max-centar.com