Економија

Сарадња Линде Гас фабрике и Техничке школе

Компанија Линде гас је остварила занимљиву и обострано корисну сарадњу са Техничком школом у Бечеју. Искористивши потенцијале ученика, њихову креативност и знање ова компанија је за себе обезбедила лепе поклоне за пословне клијенте а ученици су имали прилику да усаврше своје знање из области компјутерског управљања CNC машинама.

За ову креативну сарадњу компанија Линде гас је школи донирала и још један 3D штампач на којем су ученици и радили на изради ових поклона.

„Из ове компаније препознали су потенцијал наше школе, имали су слуха, и подржали су наш рад и креативност на смеру техничар за компјутерско управљање CNC машина. На часу из предмета Моделирање машинских конструкција ученици III1 одељења су измоделирали пластичну боцу за воду у програму Soliworks, која је налик боци за CO2 гас. На основу те идеје су израђене флаше на 3D штампачу за промо амбалажу у којој се налази симболичан поклон оригиналне  и уникатне презентације Линде Гас-а. За захвалност смо добили на поклон нов 3D штампач и наравно утемељили причу за даљу сарадњу.“ – написано је на фејсбук профилу школе уз приложене фотографије поменутих поклона.

Они су такође изразили и захвалност на указаном поверењу и на сарадњи директору Линде гас Бечеј, Зорану Попову.