Сутра (четвртак,13.фебруар) хуманитарна акција бечејских таксиста

Сутра (четвртак, 13. фебруар) бечејска такси служба „Ало такси“ ће целокупан приход од превоза грађана од 6 сати ујутро до 18 часова донирати породици Јанковић која је ове недеље у катастрофалном пожару изгубила кућу.

Према речима власника „Ало таксија“, Игора Пекалића, на овај корак се одлучио јер је видео да ће овој породици свакако добро доћи помоћ у обнови куће јер се пожар десио баш након што су реновирали кућу. Игор Пекалић је рекао да ће му се у току сутрашње акције прикључити и друге колеге из осталих такси служби у граду и да ће сигурно 7-8 возила учествовати у овој хуманитарној акцији. Он је такође рекао да он и његова фирма „Ало такси“ активно учествују и другим хуманитарним акцијама које су ове недеље организоване као што су хуманитатрни турнир у футсалу и у  билијару у Градској кафани („Стари град“).

Такси служба ће сутра возити по стандардним ценама али ће примати путнике и оне који обично не користе такси и по 50, 100 динара колико могу да плате, али и више ако су у могућности.

Игор Пекалић је позвао грађане Бечеја да се одазову на ову акцију а број телефона за позиве таксија је: 063/78-16-220