ТО Бечеј: Нови, редизајнирани сајт и најава Цветне пијаце

Туристичка организација општине Бечеј је током претходног периода радила интензивно на редизајнирању сајта који је ваома важан за комуникацију и промоцију туристичких потенцијала општине Бечеј. Коначно сајт јe завршен али ће, пре-
ма речима директора ове организације Милана Оњина, сви запослени у овој организацији се потрудити да он свакодневно буде допуњаван и ажуриран у складу са динамиком догађања и развијањем нових активности и туристичких понуда када је у питању угоститељство, смештај, спортске активности и др.

„Трудули смо се да урадимо сајт који ће пре свега бити приступачан, прегледан и лак за коришћење, са прецизним менијем и доста корисних информација. Сајт је направљен као тројезичан, на српском, мађарском и енглеском језику. Адреса сајта је www.tobecej.rs. Мислим да смо успели да фотографијама и информацијама покажемо праву слику нашег града и да га представимо као лепу туристичку дестинацију за будуће госте нашег града.“

Из Туристичке организације су нам послали и информацију да је заказана и прва овогодишњу пролећна манифестација. У питању је традиционална “Цветна пијаца” у априлу месецу.

Према плану манифестација (који се такође налази на новом сајту) “Цветна пијаца” ће се одржати од 27.04.2021. до 29.04.2021. године, на централном градском тргу. Организатори су Туристичка организација општине Бечеј и удружење „Бибер“ а манифестацију су подржали и Општина Бечеј, Актив радио као и ЈП „Комуналац“.

Све додатне информације потенцијални излагачи могу добити у просторијама Туристичке организације општине Бечеј, или на инфо телефон: 021/ 69 10 404, у периоду од 08:00 до 15:00 радним данима, а суботом од 08:00 до 13:00.