Три победе за крај сезоне

СТОНИ ТЕНИС – ДРУГА ЛИГА СЕВЕР 

Женска сениорска екипа Стонотениског клуба Војводина из Бачког Градишта је успешно привела крају такмичење у оквиру Друге лиге Север. После застоја од два месеца због познатих околности, поштујући препоруке Министарства омладине и спорта, извршни орган Стонотениског савеза Србије је донео одлуку да се у вишим лигама заврше лигашка такмичења предвиђена за ову сезону до 21. јуна.
Градиштанке су у три преостала меча оствариле три победе и то против екипа Панон из Новог Сада са максималних 4:0, друге екипе Домбош из Малог Иђоша са „тесних“ 4:3 и против на крају Беочина резултатом 4:2. Тиме су стонотенисерке из Бачког Градишта сезону завршиле са скором од десет победа и осам пораза што им је било довољно да заузму пето место на табели са 28 бодова на свом конту. Овај резултат је изборила екипа за коју су наступале Јована Козарски, Ивана Ћућуз, Барбара Ђурчик и Ивана Белада под стручним вођством Шандора Пољака.
Прво место са свих 18 победа заузела је Славија 96 из Ковачице, друга је са три пораза била Пан-копча из Новог Сада, док је са пет неуспеха треће место освојио новосадски Панон. Четврти је Беочин, шести Торнадо из Михајлова, док је Челарево такмичење завршило на седмом месту. Дожа из Скореновца је била осма, друга екипа Домбожа је била девета, док је последњепласирана била екипа Долине из Падине са свих 18 неуспеха.