Virágpiac – amikor színekbe borul Óbecse főtere

Palánták, csokrok, dísztárgyak, finom falatok sokasága…

A Biber Polgári Egyesület idén is megszervezte hagyományos rendezvényét, az őszi virágpiacot. A szebbnél szebb virágok, palánták, finomságok és dísztárgyak idén ősszel három napon át, október 20-a és 22-e között díszítették városunk főterét. Az idei őszi virágpiacon körülbelül ötven kiállító vett részt. A szervezők, kiállítók és látogatók elmondása szerint a rendezvény sikeres volt.
– Büszkék vagyunk és örülünk, amikor színekbe borul a tér. Ötven kiállító jött el, Szerbia minden részéről. Habár a járványhelyzet miatt valamennyivel kevesebb kiállító van jelen, mint a korábbi években, mégis sikeresnek mondanám az idei rendezvényt. A látogatók is elégedettek, az időjárás is szolgált minket – mondta a szervezők nevében, Jelena Ostojić, a Biber Polgári Egyesület képviselője.
A virágok mellett a kiállítók standjain bőven akadtak finom falatok, italkülönlegességek, dísztárgyak, ékszerek, de szerszámok is. A csaknem tizenöt éves hagyománnyal rendelkező Virágpiac megvalósításához Óbecse község, valamint Óbecse község Idegenforgalmi Szervezete is hozzájárult.

D.P.