Завршен је Октобарски MAX CHALLENGE

Осми по реду max challenge, који за циљ има редукцију телесне тежине учесника, промену структуре тела и увођење нових навика како по питању исхране тако и по питању физичке активности, трајао је 28.9-27.10.2020.

Победнице октобарског max challenge-a су:
1. место Станислава Гојак која је освојила дијагностику, тренинг и негу у тренажно-дијагностичком центру Profex у Београду и преукусну здраву cocofood4u торту.

2. место Јасна Еванс која је освајила боравак на Салашу Ђорђевић за две особе.

3. место Јулијана Маго која је освајила „spa wellness day“ за две особе у „Galleria wellness centru“ у Суботици.

Оне су за само 4 недеље укупно изгубиле више од 17 кг. Посебне награде добиле су и Љиљана Николић и Душка Кромпот за сјајне резултате на крају max challenge!


Прочитајте и њихова искуста:
“За учествовање у Max challenge u пријавила сам се са жељом да урадим нешто лепо за себе, а то је да уведем неке нове навике и да изгубим неколико килограма. Крајњи резултати су и више од онога што сам очекивала. Уз корекцију исхране, свакодневну шетњу као и фокус на лепе ствари заиста сам презадовољна своји резулта-
тима! Током трајања програма, углавном сам имала редовно 3 оброка, вечеру сам понекад из бацивала. За доручак сам јела јаја, галете са киселим млеком, овсене пахуљице, гледала сам да сваког дана буде нешто друго. Ручак је углавном било месо са поврћем у различитим комбинацијама, вечера је била салата, или само свеже поврће. Пила сам доста чаја од нане, и лимунаду, а воће сам јела понекад и то јабуку и мандарину најчешће. Све у свему, није ми тешко било да се придржавам датих правила, не могу рећи да сам гладовала, јела сам нормално уз значајну корекцију у врсти хране коју уносим у свој организам. Шетња је била део свакодневне активности, у којој сам уживала, некада сам шетала једном а некада и више пута током дана. Дан сам завршавала писањем шта ми се тo лепо десило тог дана и планирањем оброка и активности за наредни дан. Оно што ми је у почетку падало тешко био је касни доручак, јер сам углавном јела чим устанем, али сам и то врло лако и за који дан прихватила. Група као и подршка Марине била је од великог значаја и велика мотивација да се истраје у свему. Препоручила бих max challenge свакоме ко жели да уради нешто лепо за себе, ко жели да се лепше осећа, као и људима који желе да смршају, а потребна им је подршка на том путу. Захваљујући Max challenge-u испунила сам свој циљ у погледу килограма, осећам се лакше и боље у свом телу, и видела сам да заиста све што ХОЋЕМО то и МОЖЕМО, уз истрајност и јаку вољу.” Ово су речи Станиславе Гојак која је изгубила више од 10% своје телесне тежине за само 4 недеље.


“Max challenge сам почела првог септембра. Од првог дана ми ништа није било тешко, имала сам свој циљ! Велику жељу да скинем вишак килограма, а резултате које сам постигла су изнад свих очекивања. Придржавала сам се свих правила и задатака у Max challenge-u. Вечеру сам тотално избацила. Доручак је био претежно са овсеним пахуљицама са додатком банане, кефира, чиа семенки, намази са поврћем које сам сама правила, пиринчане галете, ђус са доста цимета. Ручак је био са пуно куваног или грилованог и свежег поврћа са месом, чорбице, а било је дана да сам пила само воду уз додатак лимуна. Промене су невероватне!Свима бих препоручила овај „challenge-u”, ко жели да промени свој изглед и начин живота на боље! ВЕЛИКО ХВАЛА МАРИНИ И ГРУПИ!!!” Ово је искуство Јулијане Маго која је освојила 3. место.


“Ја сам имала два max challenge а и изгубила сам укупно 10.5кг. Из броја 44 стала у број 40! Задовољна до неба, енергије на претек, ведра и нас мејана увек. Моји оброци су били умерени и усклађени са упутством које смо добили. За доручак углавном овсене или ражене пахуљице, преко недеље, суботом кајгана са поврћем, а недељом без доручка. Ручак је био разнолик са пуно поврћа, грилованог меса, мало црвене риже и веома ретко бареног кромпира. Целер, лук и тиквице сам конзумирала у разним варијантама и као барене, гриловане и сирове. Од воћа углавном зелене јабуке, грејп и пуно лимуна у виду лумунаде. Малине и боровнице у пахуљицама само. Вечеру сам прескакала. Шетала сам пуно и уживала у сваком кораку и сваки дан померала границе издржљивости! Овај изазов за мене је био феноменалан и морам још једном да се захвалим мојој сестри Биљани што ме је пријавила, а на себе сам поносна јер сам успела са својих 55 да докажем себи да СВЕ ШТО ХОЋУ ТО И МОГУ! Себи и даље постављам циљеве и идем ка новим победама што и Вама од срца желим!” каже Љиљана Николић.

За информације и учествовање у наредном max challenge-u пронађите на сајту www.max-centar.com