ДруштвоСпорт

Завршена реконструкција крова на спортском центру

Пројекат реконструкција крова спортског центра је и званично завршен на самом крају године. Тим поводом је директор Дејан Станојев организовао представљање медијима оно шта је урађено и шта је у плану да се на овом објекту ради у наредних неколико месеци. Презенатацији је присуствовао и потпредседник покрајинске Владе Ђорђе Милићевић као и покрајински секретар за пољопривреду Вук Радојевић. Након обиласка објекта новинарима се обратио потпредседник покрајинске владе и тим поводом он је изразио задовољство због успешно урађеног пројекта који је у већој мери финасирала влада.
Потпредседник покрајинске Владе Ђорђе Милићевић је говорио о разлозима зашто је покрајинска влада подржала овај пројекат, о будућим инвестицијама у спорт у Бечеју и који су даљи планови за сарадњу са општином Бечеј.
„У реконструкцију кровне конструкције спортског центра уложено је око 37 милиона динара. Поједини делови овог објекта били су девастирани прокишњавањем . На иницијативу Општине Бечеј ми смо овај веома важан објекат који свакодневно користи велики број грађана, спортиста, рекреативаца, деце решили да доведемо комплетно у стање да је у потпуности у функцији. Поред ове инвестиције у реконструкцију крова покрајински Секретаријат за спорт и омладину уложио је још додатних 4 милиона у опрему, реквизите, семафоре. Након тога остају да се ураде још унутрашњи радови, замена паркета, кречење комплетног објекта после чега ће спортски центар засијати у пуном сјају.“
Кречење комплетног објекта и замена паркета у салама требало би да почне већ након нове године, почетком 2019. године.