Спорт

Бечејски јуниори најбољи у Србији

КИК БОКС – ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ФУЛ КОНТАКТУ

Такмичари Кик бокс клуба Бечеј остварили су веома добар наступ на Првенству Србије у дисциплини фул контакт за кадете, јуниоре и сениоре „А“ и „Б“ класе које је одржано у Сенти у суботу 2. новембра на којем је учествовало 97 такмичара из 30 клубова. Ученици тренера Жарка Радовића су и овог пута били на висини задатка па су освојили седам медаља од чега се две биле златне, три сребрне и две бронзане а посебно су се истакли јуниори који су понели епитет најбољих у Србији у својој узрасној конкуренцији.
Најсјајнија одличја су заслужено освојили јуниори Милица Стојшин, у категорији до 60 килограма и Никола Влајков, у категорији до 67 килограма.
Сребрне медаље су припале кадету Миклошу Кишутцаију, у категорији до 47 килограма, јуниору Арону Карољију, у категорији до 67 килограма и Арнолду Тоту, у категорији до 57 килограма код мушкараца „Б“ класе, док су се бронзама окитили Никола Гроздановић и Ђорђе Вујаковић, обојица у категорији до 60 килограма, у јуниорској конкуренцији.
– Веома сам задовољан наступом мојих такмичара у Сенти. Наставили смо да освајамо медаље на највећим такмичењима у држави што показује да добро радимо и да смо на правом путу. Ипак, ови резултати нас неће „уљуљкати“ него ћемо још јаче да радимо и припремамо се за наредне изазове у земљи и у иностранству, казао је Жарко Радовић тренер бечејских кикбоксера.