Спорт

Угашена прва свећица

СТРЕЉАШТВО – РОЂЕНДАНСКИ ТУРНИР У БЕЧЕЈУ

Први рођендан спортске организације „Каролина стрела“ из Бечеја прослављен је у суботу 2. новембра организацијом турнира у стреличарству који је у стрељани УСКАО „Ђорђе Предин – Баџа“ окупио 33 такмичара из седам клубова из Бачке Тополе, Адорјана, Сенте, Новог Сада и Бечеја. Најуспешнији клуб у екипном поретку био је Нови Сад 1790, друго место је заузео Коми из Бачке Тополе, а трећа је била Тиса из Адорјана.
Домаћи такмичари су били веома добри па су заслужено награђени медаљама. Никола Дорословачки је заузео прво место у конкуренцији јуниора док је у истом узрасту Андреа Ваштаг била је четврта. Настас Дорословачки је у конкуренцији пионира био други, док је код пионирки Кинга Александер заузела седмо место. Карољ Кочиш је у конкуренцији сениора заузео шесто место, док је Љубомир Бечејац био једно место лошије пласиран.
Такмичење најмлађих у такозваној „ципирипи“ конкуренцији су обележили домаћи такмичари где су најбољи били Јана Младеновић и Марко Каприш, док је Урош Трбић такмичење завршио на трећем месту.
– Задовољни смо организацијом овог турнира и надам се да ће их у будућности бити још више у нашем Бечеју. Захвалила бих се свим учесницима а све наше суграђане бих позвала да се укључе у рад нашег клуба, казала је Каролина Калапош, председница спортске организације „Каролина стрела“ из Бечеја.

Синиша Ерак