Бечејски кик боксери нижу одличја

На Првенству Србије у дисциплини „фул-контакт“, одржаном 5. јуна у Краљеву, бечејски кик боксери освојили су три златне медаље. Боје Бечеја на такмичењу бранили су Соња Вукшић у кадетској конкуренцији у категорији до 60 кг, Балаж Ковач у јуниорској конкуренцији до 60 килограма и Кристиан Фазекаш у сениорској конкуренцији у категорији 63,5 кг.
Најмлађи чланови Кик-бокс клуба Бечеј окитили су се са седам одличја на Првенству Војводине у дисциплини Санда борбе, одржаном 30. маја у Кикинди.
Златне медаље освојили су Страхиња Раданов и Лука Марјановић, потом сребро Милош Угринов, Павле Зеремски, Кевин Сабо и Соња Вукшић, док је Станислав Живановић освојио бронзану медаљу.
„Предстоји нам Првенство Србије у дисциплини „лоу-кик“ које ће бити одржано у Београду 19. јуна. Планирамо да пријавимо више учесника и активно се спремамо за то такмичење. Форма је искована и сада само правимо калкулацију ко ће учествовати у којој категорији. Очекујем да ћемо и на овом такмичењу остварити добар резултат. Такође, најмлађе чланове припремамо за још једне Санда борбе. Пред нама је још много такмичења до краја ове године, укључујући и европско јуниорско и међународне турнире“, казао нам је тренер Кик-бокс клуба Бечеј, Жарко Радовић.

Сребро за Вујаковића на Европском купу

На Европском купу у Карловцу, члан Кик-бокс клуба Бечеј, Ђорђе Вујаковић у свом дебију за репрезентацију Србије освоијо је сребрну медаљу приказавши одличну борбу у полуфиналу против борца из Израела. У финалу га је зауставио европски првак из Молдавије у изједначеном мечу и последњим секундама 3 рунде. У клубу кажу да су задовољни резултатима и да освојена сребрна медаља Вујаковића сија као злато, те да је то одличје још једно у низу његових врхунских резултара и почетак блиставе каријере у овом спорту.

Вукашин Љубојев