Спорт

Бечејским борцима шест медаља

КИК БОКС – ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ У ФУЛ КОНТАКТУ

Кик бокс клуб Бечеј је у суботу 17. априла у сали ДТВ „Партизан“ у Бечеју био домаћин Првенства Војводине у фул контакту за све узрасне категорије, које је окупило 87 такмичарки и такмичара из 15 клубова наше покрајине.
Бечејски клуб је представљало шесторо такмичара који су били на висини задатка, па су заслужено сви завршили са медаљама на својим грудима.
Најсјајнија одличја освојили су кадеткиња Сања Вукшић, у категорији до 60 килограма, јуниор Ђорђе Вујаковић, у категорији до 60 килограма, као и сениори Арнолд Тот, у категорији до 60 килограма и Арон Карољи, у категорији до 67 килограма. Сребрно одличје је припало сениору Кристиану Фазекашу, у категорији до 63,5 килограма, док је кадет Балаш Ковач, у категорији до 60 килограма освојио бронзану медаљу.
Пре почетка такмичења, које је иначе прво које је одржано у организацији Кик бокс савеза Војводине у овој години, наш суграђанин Жарко Радовић, председник Савеза, је уручио поклоне свим активним клубовима у покрајини у виду два пара рукавица и штитника за потколенице. Средства за то су делом обезбеђена из средстава Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, а делом од повраћаја чланарине уплаћене Кик бокс савезу Србије.
Као и увек када је Кик бокс клуб Бечеј у питању, сви присутни највиши функционери кик бокс савеза Србије и Војводине су похвалили домаћине за организацију на врхунском нивоу, а речи хвале није крио ни врховни делегат овог Првенства Војводине Миодраг Јотић, иначе председник Кик бокс савеза Србије.
–Драго нам је да смо поново почели да одржавамо такмичења и да коначно можемо да се дружимо са нашим колегама спортистима, ривалима у рингу а ван ринга нашим великим пријатењима. Задовољан сам целим данашњим даном. Организација је добила највише оцене свих присутних што ме радује и као председника Кик бокс савеза Војводине и као председника Кик бокс клуба Бечеј. Не бих много анализирао резултате мојих такмичара али сам и више него задовољан урађеним. Поново смо показали да добро радимо и да смо у на сваком великом такмичењу способни да остварујемо највише резултате, казао је Жарко Радовић након још једног успешног такмичења.

С.Е.