Четири медаље Бечејаца

Такмичари Џудо клуба Младост из Бечеја су у недељу 21. октобра учествовали на 11. турниру ,,Угљевик 2018“ за полетарце, млађе и старије пионире, где је учествовало 297 такмичара из 31 клуба из Србије, Хрватске и Босне Херцеговине. Наши такмичари су били успешни и овога пута, па је млађи пионир Дарио Мушћет, у категорији до 55 килограма освојио златну медаљу, док су бронзана одличја припала млађим пионирима Марчелу Берчеку, у категорији до 66 килограма и Мирославу Стојановићу у категоријама до 42 килограма.
Викенд пре тога, на деветом међународном ,,Трофеју Беочина 2018“, за полетарце млађе и старије пионире који је окупио 389 такмичара из 46 клубова, из Грчке, Румуније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Словеније и Србије, веома успешан је био млађи пионир Марчело Берчек, који је у категорији до 66 килограма освојио сребрну медаљу.
Александар Стојков ће овог викенда учествовати на Европском џудо купу за кадете у Копру, а од 3. до 5. новембра ће бити део репрензентације Србије, на екипном турниру и кампу у Минхену.
Синиша Ерак