Egyetemistáknak szóló pályázatot hirdetett a de profundis Közhasznú Alapítvány

A budapesti székhelyű de profundis Közhasznú Alapítvány az idén – immáron 19. alkalommal – hirdette meg délvidéki egyetemisták számára a 15.000 dináros egyszeri támogatást nyújtó pályázatát. A Vajdasági Baráti Egyesület az idén is fel fog ajánlani mellé támogatást, hogy még több egyetemista kaphasson ösztöndíjat.
Jelentkezési követelmények: kézzel írott – önéletrajz-szerű – pályázat (maximum 2 oldal, az ebben leírtak képezik a döntés legfontosabb részét), a pályázó lakcímének, e-mail címének és telefonszámának a feltüntetése, a leckekönyv (index) fénymásolata, egy a pályázót azonosító, bármilyen méretű fotó és minden olyan dokumentum másolata, amelyről a pályázó úgy érzi, hogy általa pontosabb képet kap róla a kiíró. A dokumentumokat csak másolatban kell beküldeni, és semmit sem kell lefordítani.
A pályázat során a kuratórium elsősorban a rászorultsági elvet vizsgálja, a tanulmányi előmenetel csak másodlagos szempont, ezért a kiíró kérése az, hogy azok, akik más forrásból ösztöndíjban, kollégiumi ellátásban vagy egyéb támogatásban részesülnek, most ne pályázzanak.
A pályázati anyagot a www.deprofundis.org/jelentkezes honlapon kell feltölteni, illetve végső esetben a következő címre is el lehet küldeni: info@deprofundis.org.
Postai úton a következő címre lehet küldeni a pályázatot:
de profundis Alapítvány, 2112 Veresegyház, Salamon király u. 36.
A pályázatok beküldésének határideje: 2020. november 20., 18:00.
Az eredményhirdetés várható időpontja: 2020. december 28.
A kiíró minden pályázót e-mailben fog értesíti arról, hogy sikerült-e elnyernie a támogatást vagy sem. A támogatások kiosztásának várható időpontja 2020. vége/2021. január eleje.