MAX CHALLENGE – јединствени програм за промену животних навика

Max challenge је програм који је за кратко време стекао велику популарност, а разлог за то су сјајни резултати које постижу учесници! За 3 године кроз програм је прошло више од 1.200 људи оба пола из више од 20 градова из Србије и из 10 других држава. Програм је намењен свима који желе да промене своје животне навике као што су: конзумација слаткиша и сланиша, касни обилни оброци, грицкање током целог дана, седентарни начин живота, физичка неактивност. Уместо тога усвајају се нове животне навике као што су: здрави и хранљиви оброци, свакодневна шетња, редовна физичка активност, фокус на позитивне аспекте живота, а које као резултат имају: смањење телесне тежине, промену структуре тела, повећану кондицију, снагу и издржљивост тела, регулацију хормонског и метаболичког статуса, снижавање холестерола, крвног притиска, већи ниво енергије и животне радости током дана, бољи фокус у свему што човек ради.

Јединственост овог програма се огледа у томе што учесници имају свакодневну целодневну, „live“ подршку током свих месец дана колико траје Max challenge. Сва комуникација се обавља online, тако да стално стиже нова доза инспирације, мотивације, подршке од целе групе. Такође, многи учесници су приметили да им баш подршка групе значи и када знају да „нису сами“ у проблему који имају.

На питање да ли сте се покајали што сте учествовали у Max challenge-у, сви досадашњи учесници су одговорили са НЕ, а многи су учествовали и неколико пута! Просечни губитак телесне тежине групе од 4,5кг, индивидулани резултати од -20/-30кг, тоталне трансформације особа, започињање новог посла, већа посвећеност себи, веће самопоуздање и вера у себе учесника након завршетка Max challenge-а, докази су колико овај програм вреди који се ради са пуно пажње, љубави и енергије!

Програм је добио и велику подршку сјајних, успешних предузећа који награђују најбоље учеснике: Профеx Академија Здравог Живота доо Београд, Салаш Ђорђевић Палић, Coldpressok доо Београд, Just Superior Београд, Sweet and fit Бечеј, Сунцокрет доо Хајдуково, Barvallo Нови Сад, Phoenix Pharma Шимановци, Franck Хрватска, Precission Чачак, Laylastudio Бечеј, Поло-мед амбуланта Бечеј, Italico доо Бечеј, Фото студио King Бечеј, Cottage Spa Ада.

Све што хоћемо, то и можемо!

www.max-centar.com