Просечни губитак групе Max challenge-a који је трајао 5.10/2.11. је био 4,3кг!

Најбољи од најбољих су:

1. место Данијела Бугарски која је за 10,87% умањила своју телесну тежину тј 8,6кг освојила је награду одлазак у Profex Akademiju здравог живота у Београд.
„Храна може да буде лек исто колико може да буде и отров. Сви знамо шта треба да урадимо по питању исхране и које лоше навике да избацимо, али због нечега неки од нас то не успевају. Оно што ће вам сигурно помоћи су добар савет, мотивација и ПОДРШКА. Управо то за мене јесте Max challenge. Уз хормонску терапију прописана ми је прилагођена избалансирана исхрана и умерена шетња а Маринин програм садржи управо све то. Нисам се размишљала да ли да се пријавим јер сам знала да ће ми уз Max challenge бити лакше и да ћу успети. Резултати су сјајни, а и ефекти терапије бољи него икад.
Омогућите себи љубав, подршку, најквалтетнију храну и позитвно окружење. На тај начин ћете бити најбољи и себи и другима ˮ каже Данијела!
2. место Драгана Иванишевић која је за 10,41% умањила своју телесну тежину тј изгубила је 10кг за 4 недеље. За овај резултат освојила је боравак на салашу Ђорђевић са себи драгом особом.
„До сада сам само планирала и одлагала… тражила изговор…сутра ћу почети са дијетом. Али тај дан је дошао захваљујући мени драгој особи Сашки, која ме је „на преваруˮ убацила у Max challenge…Веома сам захвална и нашој Марини која има стрпљења, времена, воље за све нас… Иако нас приватно не познаје, бори се са нама и за нас…И постижемо жељене резултате. Много је лакше и занимљивије. Пут којим нас Марина води је тежак, али верујте упознате поново себе… лепшу… здравију… задовољнију… срећнију… Идемо даље…. не одустајем…. немојте ни Ви…ˮ, каже Драгана!!!
3. место Немања Грбић са резултатом умањења 9,64% своје телесне тежине тј умањењем за 9,3кг. Cold pressok из Београда му поклања хладно цеђене сокове.
„На изазов сам се пријавио по препоруци колегинице са посла. Мислим да ми је учешће у изазову једна од бољих одлука у последњих неколико година. Тотално нездрав начин живота сам водио. Лоши и касни оброци узроковали су нагомилавање килограма. Изузетно сам задовољан резултатом од -9,3кг за 4 недеље. Препоручио бих свакоме ко има проблем са килажом да се пријави и уз контролисан и стручан надзор оствари свој циљ. На крају бих се захвалио Марини на идеји и веома успешној реализацији изазова.
П. С. Све што хоћемо то и можемо.ˮ
Освајачи прва три места добијају и студијско професионално фотографисање у Фото Студију Кинг у Бечеју!
Поред тога Андреа Хозак освојила је велики Енова кофер, Јелена Вучинић Гарчевић средњи а Слађана Дејанов мали Енова кофер, које ће сигурно са уживањем користити на следећим путовањима.
Горан Стојановић добио је поклон јастук laylapatchworkstudija.
Поло-мед амбуланта антицелулит масаже поклања: Маринели Златић, Ђурђици Стојановић, Бранкици Рајић, Диани Фабиан и Жељани Дорословачки.
И бесплатне месечне чланарине за тренинг у Max dance-u освајају Милица Живковић и Љиљана Вишковић!