Друштво

Годишњи концерт Хорића „Лабуд Пејовић“

Данас, 7. јуна са почетком у 18 часова у Градском позоришту Бечеј биће одржан шести по реду годишњи концерт Хорића “Лабуд Пејовић”.

Поред сталних чланова овог великог и веселог хора, госи на концерту биће и њихови другари, као и дугогодишњи сарадници, а то су  Музичка школа “Петар Коњовић”, хор ОШ “Здравко Гложански”, хор и бенд Бубамаре, Јована Радонић, Пинкова звездица, затим другари из вртића, средња узрасна група “Пчелице”, васпитачице Сање Бачикин и Тање Захар и најстарија група “Мики и Мини”, васпитачице Весне Мишкељин и Илдике Киш. Такође стални пратиоци хорића су и Милош Силашки и Страхиња Сегедински, који су и корепетитори, аранжер и главни корепетитор је Горан Саџаков, затим Јожеф Ритер, као корепетитор музичке школе и најважнији гости су ветерани хорића који су се у великом броју одазвали да наступе заједно са својим малим другарима и на тај начин им пруже подршку.

Заслужни за целу организацију али пре свега заслужни што хорић постоји и ради осам година уназад, јесу вође хора, Наташа Сегедински Николић и Дејана Милованов.

Овим путем позивамо све да дођу у Градско позориште, да виде шта све ови малишани могу, да уживају у песми и музици и да се забаве.

Редакција

Медиум доо, Редакција Бечејских дана Адреса: Золтана Чуке 18, Бечеј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *