Култура

Испраћај малих матураната

Наставници, руководиоци као и ученици Основне школе “Здравко Гложански” су се прошле недеље на свечани начин опростили од својих матураната и пригодним програмом их испратили на пут који ће свако за себе изабрати.

Програм који су припремили њихови млађи другари привукао је велики број родитеља и  пријатеља, а они су песмом, рецитацијом и игром овај догађај учинили још лепшим.

Ова генерација матураната показала се као веома успешна, те је било укупно 15 вуковаца, а за ђака генерације изабрана је Анастасија Перић. Најбољима су подељена признања и дипломе, а директорица школе Сузана Ђукић је у свом обраћању присутнима истакла:

– Много је награда, признања и захвалница у разним областима што је уствари доказ да је наша мисија испуњена и сва та деца су на најлепши начин представљали нашу школу али и нашу општину.

Такође, директорица се у свом говору осврнула и на велику реконструкцију школе која их очекује током лета, тако да ће ђаци у новој школској години имати много боље и савременије услове за рад.

 

Редакција

Медиум доо, Редакција Бечејских дана Адреса: Золтана Чуке 18, Бечеј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *