Друштво

Измештена поједина одељења из Дечијег диспанзера

У току је реконструкција Дечијег диспанзера која је започета 13. јуна, а радови обухватају готово све од пода до плафона, изолацију, замену и уградњу нове столарије, реконструкцију крова и још много тога.

Тренутно су у току радови у приземљу и подруму ове установе па се рад са пацијентима одвија само на спрату. Саветовалиште за бебе и децу измештено је у главни објекат Дома здравља у центру. С`обзиром да деца која долазе у саветовалиште морају да буду одвојена од болесне деце, а услови за то тренутно овде не постоје, у централној згради  Дома здравља обезбеђен је  адекватан простор за рад. Световалиште ради као и до сада понедељком и четвртком после подне и средом и петком пре подне. Такође на исту локацију премештен је и психолог, а дечији стоматолози привремено су смештени у зубној амбуланти заједно са стоматолозима за одрасле.

За извођача радова изабрана је фирма ГАТ из Новог Сада која посао треба да заврши у року од 60 календарских дана. Уговорена вредност посла је 13,6 милиона динара без ПДВ-а. Целокупне радове финансира Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Србије, док локална самоуправа сноси трошкове пореза на додату вредност.

 

Редакција

Медиум доо, Редакција Бечејских дана Адреса: Золтана Чуке 18, Бечеј

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *