ДруштвоЕкономија

Лидл отвара продавницу у Бечеју

Једини савремени дисконт у Србији отвориће продавницу у Бечеју 12. марта у 08.00 часова ујутру, на адреси Данила Киша 10а. Први Лидл у граду на обали Тисе почеће са радом у исто време када и нови дисконт у Панчеву, па ће укупан број Лидл продавница у Србији бити 39.

„Као што смо најавили, настављамо да ширимо нашу продајну мрежу и у 2020. години, јер желимо да што већем броју грађана Србије учинимо доступним одабране артикле са најбољим односом цене и квалитета. Радујемо се што ћемо новим отварањем јединствен концепт куповине приближити и грађанима Бечеја, а надамо се да ће ускоро производи из Лидла постати незаобилазни у њиховим домаћинствима. Све оне који нам се буду придружили на дан отварања, очекују слављеничке цене и забаван програм.“ – изјавила је руководилац корпоративних комуникација у компанији Лидл Србија Мартина Петровић.

Пажљиво одабран асортиман од 1.600 производа домаћих и страних добављача наћи ће се и на полицама нове продавнице у Бечеју, а осим прехрамбеног асортимана, ту је и понуда непрехрамбених производа која се сваке недеље мења. Између осталог, потрошачи ће имати прилику да се увере у немачку гаранцију квалитета одеће из Лидла са и одаберу одевне комаде са „Hohenstein” ознаком која гарантује безбедност, постојаност, отпорност и тачност величина.

И прехрамбени и непрехрамбени производи, који се могу купити искључиво у Лидлу, тестирани су у недавном истраживању агенције IPSOS, са циљем провере задовољства локалних потрошача Лидловим брендовима. Од 5700 испитаних становника Србије, чак 77 одсто оценило је Лидлове производе као врло добре и одличне. Независним истраживањем потврђено је да је управо асортиман, један од разлога због чега је овај трговински ланац постао избор за куповину великог броја потрошача Србије.
Радно време Лидл продавнице у Бечеју, биће од 8 до 22 часа сваког дана у недељи.

О Лидлу
Компанија Лидл део је немачке Шварц групе (Schwarz Gruppe), једног од водећих прехрамбених трговинских ланаца у Европи. Послује у 32 земље широм света и броји више од 287.000 запослених. На основу националних награда за најбољег малопродавца у више земаља Европе, Лидл је носилац признања „Retailer of the Year Europe” за 2018/2019.

Лидл је у Србији своје прве продавнице отворио у октобру 2018. године и тренутно има 37 продавница у 26 градова широм земље. Имамо дугорочне планове са циљем да потрошачима широм Србије понудимо јединствено искуство куповине и најбољи однос цене и квалитета, по чему смо препознати у свету.