Лилиен, Даница и Соња су после 4 недеље са најбољим резултатима

 

У последњем Max challenge-у сјајне резултате су направиле:

1.место Лилиен Патаки Крањец из Аде

„Хвала пуно дивној групи! Много су ми помогле слике оброка и сваки коментар који сте слали, све су то нове идеје, инспирација. Пређени километри су ми посебно давали ветар у леђа, у смислу „хајде, можеш и ти то“. У свему томе ми је помогао и супруг, који има мало више такмичарског духа у себи него ја (не знам да ли бих сама прешла 21км)

Све у свему, задовољна сам. Скинула сам око 8кг за ових месец дана, а да при томе нисам била гладна, можда једном. Планирам да наставим с овим начином исхране, просто захваљујући свему овоме имам више мотивације, осећам се организованом.

Желим свима пуно успеха, мотивисаности и истрајности у наредним месецима! Хвала на дивном искуству!“

Лилиен Патаки Крањец је освојила 1.место у последњем Max challenge-u, поклон ваучер @fashionandfriendsofficial и професионално студијско фотографисање у фото студију Кинг у Бечеју.

2.место Даница Јеротијевић Тишма из Јагодине

„Max Challenge има одличан план подршке у виду групе где делите своје изазове и напредак. Марина је фантастичан водиш кроз борбу са килограмима. Препоручујем свима да се прикључе, ако прате правила, резултати су загарантовани.“

Даница Јеротијевић Тишма је освојила боравак на салашу Ђорђевић @salas.djordjevic на Палићу за две особе и професионално студијско фотографисање у фото студију Кинг у Бечеју.

 

3.место Соња Блажић из Бечеја

„Успешно завршен други круг ка мом животу без вишка килограма. Опет сам презадовољна резултатима и све сам ближе циљу. Први пут у последњих 20-ак година знам како и шта треба јести, колико се физички ангажовати, па су тако резултати и видљиви. Програм је изврстан и топла препорука за све који имају проблема са килограмима.“ Соња Блажић је била и победница Max challenge-a, наставила је даље и у последњем Max challenge-u захваљујући поново сјајним резултатима које је направила својим залагањем, освојила је 3.место, здраве хладно цеђене сокове @coldpressok и бесплатно студијско фотографисање у фото студију Кинг у Бечеју

Њих три су после 4 недеље лакше за 24 килограма!

Енова кофери су подељени због сјајних резултата: Катарини Ковачев, Ањи Пешаковић и Марији Цветић.

Награђене су преукусним Seeraw тортама без шећера које су потпуно у складу са правилима Max challenge-a Милијана Поздер и Марија Пескаров.

Layla patchwork studio наградио је предивним уникатним јастуцима Јовану Јовановић, Ноеми Безег и Бранку Миленковић.

А амбуланта Поло-мед награђује Ђурђицу Стојановић, Валентину Секулић, Андреу Гортву, Весну Дробину и Даниелу Мандић анти-целулит масажама ударним таласима због свега што су направиле у протеклих месец дана.

У току су пријаве за следећи Max challenge, који почиње 31.05.2022. године. Све информације пронађите на сајту www.max-centar.com