Макс Денс поново успешан

На 7 Крагујевачком фестивалу одржаном у Крагујевцу 2.6.2018. године плесни клуб Макс Денс је освојио бројне награде.
Најуспешнија је била Александра Радић која је убедљиво освојила прво место и златну медаљу у соло сениорској категорији. Уз то она је проглашена за најбољег солисту фестивала у стрит плесовима. „Веома смо задовољни овим резултатом. На овом такмичењу смо још једном видели фантастичну форму Александре Радић, што нам пуно значи пред одлазак на Европско првенство крајем јуна. Александра је на сваком такмичењу на којем је наступила ове године узела злато. Верујемо да ће у таквом ритму бити и њен наступ на Европском првенству. Вредно је тренирала, тренутно је на припремама у Италији и труд мора да се исплати, каже Марина Радић, Александрина сестра и тренер.
Поносни смо и на резултате осталих наших сјајних чланова:
1. место Теодора Томовић и Андреа Флаис, диско денс дуо сениори
1. место диско денс група деце у саставу: Анђелија Башић, Доротеја Мраовић, Леона Каприш, Лорета Ђурчик и Ирена Мучи.
1. место Милана Деспотовић диско денс соло сениори Б.
2. место диско денс група јуниори у саставу: Теодора Мишковић, Милица Џигурски, Леона Ђурчик, Жока Келер и Анђела Антонић.
3. место Жока Келер, диско денс соло јуниори
3. место Андреа Флаис, диско денс соло сениори
3. место диско денс група сениори у саставу: Александра Радић, Милана Деспотовић, Андреа Флаис, Кинга Келер, Теодора Томовић.
5. место Кинга Келер диско денс соло сениори
8. место Теодора Томовић диско денс соло јуниори
13. место сјајна Анђелија Башић диско денс соло деца у конкуренцији 46 такмичарки.


„Искористила бих прилику и да позовем све на нас велики Годишњи концерт који ће се одржати 9.6. у Градском позоришту у Бечеју са почетком у 19:30 часова. Публика ће моћи да види најбоље диско денс плесаче у Србији, као и Маx денс најмлађе плесаче балерине и гимнастичарке. Као и на предавање 16.06.2018.


у 17 часова које ће одржати проф. др Милан Вренеш са ПМФ-а на тему Правилне исхране, вежбања и суплементације. Сви заинтересовани треба да се јаве и резервишу своје место. Добро нам дошли!