MAX CHALLENGE – Све популарнији широм света

Max challenge је програм који је за веома кратко време стекао велику популарност међу клијентима, а главни разлог су брзи и веома добри резултати које постижу сви учесници. Max challenge је намењен људима који желе да промене своје животне навике, да смршају, да побољшају структуру тела, да физички буди активни, да имају више енергије и да буду више мотивисани за свакодневне активности! Програм обухвата одређена правила исхране којих је потребно да се придржавају учесници као што су не конзумирање теста, слаткиша, сланиша, касних вечерњих оброка… Нема стриктно прописаног јеловника. Затим, учесници сваке недеље треба да пређу минимум 20км, а из досадашњег исуства неки достигну и по 100км на недељном нивоу. Сви учесници током трајања max challenge-a раде и на менталним аспектима, фокусирају се само на лепе ствари из свог окружења и живота, све записују и сваке недеље бивају све више позитивне и мотивисане особе.
Први Max chellenge у овој години је трајао 08-26.01.2021. године и у њему је учествовало више од 180 људи из 15 градова из Србије и из 6 земаља! За само 18 дана, у просеку су учесници смршали 3,7 kg, а најбоље од најбољих су биле: Зорица Петровић из Шапца, Мелинда Купчо из Србобрана, Маргарита Берчек, Сузана Бановић, Рената Мартиновић из Бечеја и Тинде Сабо из Бачког Градишта. Оне су изгубиле по 6kg телесне тежине. Умањења се односило на смањење масти у организму односно смањења обима тела.
Тренутно је у току, фебруарски Max challenge, који траје до 23.02.2021. након чега почиње следећи, мартовски. Број учесника је ограничен, тако да сви који желе да учествују, требају већ да се пријаве и резервишу себи место на број телефона 0628722020.
Ресторан Galeria у Бечеју, од ове године има и посебну понуду Max challenge оброка који су у складу са свим правилима challenge-a. Достава је бесплатна, а за све информације позовите 021 3848556.
Ако се питаш да ли је Max challenge за тебе, одговори искрено себи на следеће питање:
Када би имао чаробан штапић и могао да бираш своју идеалну тежину колико би она износила? Да ли се разликује од твоје садашње телесне тежине? Ако је одговор ДА, онда си ти сјајан кандидат за следећи Max challenge. Такође, Max challenge је за тебе ако си такмичарског духа и волиш да побеђујеш, ако волиш да си део тима, ако те инспиришу други људи, ако је на тебе делује само критика, ако ти је потребна подршка, ако си безуспешно више пута почињала неке дијете, ако осећаш да стагнираш у животу, ако ти је све монотоно и досадно, ако желиш да нешто мењаш а не знаш ни сама шта тачно…