Спорт

Max Dance: Лиценцирање за strong nation инструкторе

Плесни клуб Max dance је посетила Johanna Gaasbeek, мастер тренер из Холандије. Она је у суботу 04.03.2023. одржала целодневну едукацију за нове STRONG NATION инструкторе. Кроз практично и теоретско предавање нови инструктори су научили како да добро подучавају своје клијенте кроз овај музички, вођен, интервални тренинг, високог интензитета, који “гура” вежбаче да остваре своје најамбициозније фитнес циљеве користеци́само своју телесну тежину. По завршетку едукације нови инструктори могу одмах да крену са применом наученог, уз наравно константну вежбу и понављање свега наученог како би били што бољи.

Другог дана, 05.03.2023. одржана су два мастер тренинге. Први је био STRONG NATION master class, а други ЗУМБА master class. Поред феноменалне Јohanne којој је ово био први долазак у Србију, на STRONG NATION тренингу тренер је била и Марта Вучичевић из Ниша, док су на ЗУМБА мастер тренингу своје инструкторско умеће приказале и Зумба инструкторке из Србије: Вера Предмерски и Јана Ждралић из Сомбора, Гордана Терзић, Искра Хаџић и Марија Мастиловић из Београда, Елизабета Бирг из Сопота, Марина Радић из Бечеја али и Roxana Cazanciuc из Румуније!

„Честитке свим  новим инструкторкама, које су баш у Бечеју добиле своју лиценцу! А сјајна енергија, добра музика, одлично расположење, нове кореографије, покрети, комбинације обележили су ове мастер тренинге! Johanna је уживала у Србији, а ми смо је позвали да поново дође и било нам је задовољство да је угостимо, као и сјајне даме из целе Србије, али и Румуније, додаје Марина Радић из плесног клуба Max dance, која је организовала овај догађај!“