Култура

Народна библиотека: Почеле пријаве за овогодишњи Музички камп

Народна библиотека Бечеј у сарадњи са Удружењем «Бубамара» организује и ове године дечији музички камп од 13. до 25. августа. Камп је предвиђен за децу и младе од 8 до 20 година. Но, као и претходних година биће организована и радионица и за малишане, од 3 до 7 година. Ове године ће музички педагози и музичари држати групне и индивидуалне часове гитаре, клавијатура, бубњева, бас гитаре, виолине и поп рок певања. Као и на претходним камповима у фокусу ове музичке манифестације је поп и рок музика и сви под жанрови ове музике.

Организатори поручују деци да што пре дођу да се пријаве јер је број места ограничен из логистичких разлога. Услов је само један да се учлане у библиотеку.

Будући мали музичари моћи ће да савладају основе инструмента, ако су почетници али и да усаврше своје знање ако нису и опробају се у рок и поп музици. Моћи ће да науче како изгледа певати или свирати у правом рок бенду, ускладити своје музичке жеље и укусе. Имаће прилике такође да науче и неке основе компоновања за соло и наступе у бенду као и писања текстова за песме.

Камп ће током две недеље колико ће трајати ове године организовати и низ тематских музичких вечери, наступа професионалних музичара, квизова, дружења, радионица, разних изненађења за учеснике …

Пријаве се примају до 8. августа у Народној библиотеци Бечеј или на телефон 064/6168 395.

Када су у питању часови инструмента пожељно је предзнање али није обавезно.