ЗанимљивостиРазонода

„Олдтајмер Клуб Бечеј – Нови Бечеј“: Тринаести сусрети власника олдтајмера

Више од 200 возила је изложено било на овогодишњем олдтајмер мотоциклистичком и аутомобилском скупу у Бечеју.

Овогодишња изложба одржана је на паркингу испред Спортског центра, где су посетиоци могли да разгледају стара возила а у организацији Олдтајмер Клуба Бечеј – Нови Бечеј. Ово је тринаеста по реду годишња манифестација старих мотоцикала и аутомобила.

Председник клуба Атила Силађи је поводом ове манифестације рекао да су одлучили да ове године манифестацију започну у Новом Бечеју. Учесници су имали прилику и да посете музеј „Жеравица“ у Новом Милошеву где су могли да виде старе пољопривредне машине, тракторе и пољске машине. Дружење је након тога настављено у центру у Новог и на крају овде у Бечеју. Овај састанак организован је у сарадњи са Car Brothers-om, па је тако ове године организовано и такмичењу у тјунинг-стајлинг по први пут уз олдтајмер сусрет. Пет аутомобила добили су награде у овој категорији.

Остале пратеће програме током ове манифестације организовало је Друштво интелектуалаца „Браћа Тан“.

Како је рекао Ласло Бонифарт – председник Друштва, они су се потрудили да направе веома разноврстан програм за све учеснике и посетиоце манифестације. Било је ту доста програма за децу, концерата и музичких наступа, паркинг и окружење Спортског центра били су пуни.

Према њиховој процени било је преко 500 посетилаца и обећали су да ће и убудуће заједнички организовати овакве скупове и манифестације.