Политика

Општински одбор СНС: „ПОКС више није део законодавне власти у Бечеју“

Бечеј, 6.2.2021.

Општински одбор Српске напредне стране послао је медијима следеће саопштење за јавност:

„У периоду од 2012. године до данас, у коме је Српска напредна странка преузела одговорност за вршење власти и опоравак Бечеја, остварене су финансијска и политичка стабилност и реализоване веома значајне инвестиције у области привреде, инфраструктуре, здравства, образовања, куптуре, туризма и др. Као одговорна власт, за нас је у сваком тренутку постојао један једини приоритет и циљ – квалитетнији живот наших суграђана. У том контексту, обезбедили смо унапређено функционисање свих услуга у свим насељеним местима у нашој локалној заједници, а грађани општине Бечеју су то препознали дајући нам све већу подршку на сваким наредним одржаним изборима. На преткодним локалним изборима који су одржани 2020. године, грађани општине Бечеј су Српској напредној странци трећи пут узастопно дали највеће поверење јер су свесни да је од 2012. направљен један од највећих инвестиционих циклуса у многим областима.

3бог схватања политике као механизма да ствари мењамо набоље и одговорности коју имамо према нашим суграђанима, не желимо на било који начин да дозволимо угрожавање свега онога што смо у деценији за нама урадили за општину Бечеј, заједно са нашим мањинским коалиционим партнерима. Сматрамо да сви они који не деле политику и вредности Српске напредне странке, која је носилац власти у Бечеју, не могу ни довољно одговорно да раде за добробит наших суграђана. Наша политика је политика просперитета и развоја, политика која доноси нове фабрике и нова радна места, политика која ни на један начин неће угрозити мир и стабилност, нити будућност наше деце.

Политичке странке које суштински другачије виде будућност Србије, па самим тим и Бечеја, не моry бити наш партнер у решавању свих изазова у циљу квалитетнијег живота наших грађана.

У име одборничке групе Српске напредне странке у Бечеју, обавештавам јавност да Покрет обнове краљевине Србије више није део законодавне власти у Бечеју и овом приликом им се захваљујемо на досадашњој сарадњи.“

Саопштење је потписао шеф одборничке групе СНС у Скупштини Бечеј, Атила Хорват