Спорт

Станислав Тарило на трону

Изузетан успех остварио је Станислав Тараило, такмичар Боди билдинг клуба Бечеј који је на Отвореном Купу Србије одржаном у суботу 28. априла успео да освоји прво место и победнички пехар у конкуренцији јуниора у категорији преко 75 килограма. То је деветнаестогодишњем Бечејцу било друго званично такмичење пошто је седам дана раније на међународном Купу Војводине одржаном у Бачкој Тополи, где су осим такмичара из Србије учествовали и представници Мађарске и Босне и Херцеговине, освојио друго место.
Такмичење у Новом Пазару је организовао Савез Србије за боди-билдинг, фитнес, боди-фитнес и аеробик, где се у дворани „Пендик“ окупио преко 150 учесника из Црне Горе, Босне и Херцеговина, Хрватске, Словеније и Србије.
Према речима Александра Јанковића, тренера у Боди билдинг клубу Бечеј, Тараило је за разлику од такмичења у Бачкој Тополи радио у својој категорији, где је био изванредан, па је и титула заслужено завршила у његовим рукама.
– Презадовољан сам његовим наступима и пошто је ово година у којој славимо велики јубијел тј. 30 година постојања клуба, све ово нам је много драже. Први део сезоне нам је кренуо како треба, одрадили смо оно што сно зацртали и чекамо наставак сезоне у октобру. Спремамо се и за такмичења, пошто желимо да наставимо како смо почели, где се надамо и бољим резултатима а крајња намера нам је да Тараило уђе и у репрезентацију, јасан је Јанковић.
Након неколико година без учешћа на званичним такмичењима у Боди билдинг клубу Бечеј стасава једна нова млада генерација бодибилдера предвођена младим тренером Александром Јанковићем који је за кратко време успео да припреми Станислава Тараила за највеће државне смотре. Јанковић позива све наше суграђане да се придруже раду најстаријег боди билдинг клуба у Бечеју, без обзира да ли имају намеру да се активно такмиче, или се баве неким другим спортом па желе да побољшају неке своје перформансе или просто желе да се рекреативно укључе у један квалитетан спортски колектив. Врата клуба су отворена у бечејском „Партизану“ сваког дана од девет до подне и од пет до десет поподне.

С.Е.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *