Óbecse

Than Emlékház: Adjunk, hogy kapjunk.

A Than Fivérek Értelmiségi Körön belül a Gastro Fest, a Tot Promet és Largos étterem a koronavírus elleni harc frontvonalában küzdő óbecsei sürgősségi dolgozók számára főtt ételt ajánlott fel, ami tartalmazza egy napra a főtt ebédet és főtt vacsorát, hogy így könnyítsék meg számukra a mindennapi munkát. Az akcióban a Gastro Fest felelős a szervezésért és a kapcsolatrendszer felépítéséért, Tot Promet biztosítja az anyagi háttér javát és a Largos étterem készíti elő a meleg ételt. A társadalom elvárásai az egészségügyi dolgozók felé igen magasak. Munkájuk a járvány előtt is nélkülözhetetlen volt, a COVID-19 megjelenése óta viszont még feszítettebb tempóban dolgoznak, mint eddig, minden nap kitéve magukat a megfertőződés veszélyének.

A Gastro Fest, a Tot Promet és a Largos étterem két hétre elegendő alapanyagot készített el és ajánlott fel, ha valaki szeretné támogatni a kezdeményezésüket akár készpénzzel akár főtt ételhez való alapanyaggal az megteheti a Largos étteremben minden nap 7:00 órától 23:30-ig (ahol bővebb információt kap).

A kialakult helyzetre való tekintettel, fenn áll az esélye, hogy a Gastro Fest 2020 idén elmarad, ezért valahogy Óbecse Községben szeretnének hozzájárulni a helyzet enyhítéséhez.

Céljunk az óbecsei sürgősségi dolgozókat emlékeztetni arra, hogy tiszteljük az önzetlen odaadásukat. Köszönjük az önfeláldozó munkájukat, amit a koronavírus terjedésének megakadályozásáért tesznek. Ők a legfontosabb szereplői ennek a küzdelemnek. Adományainkkal fejezzük ki nagyrabecsülésünket és tiszteletünket nekik!