Друштво

Друштво интелектуалаца Браћа Тан: Дај да би добио!

У оквиру рада Друштва Интелектуалаца Браћа Тан, Гастро Фест, Тот Промет и ресторан Ларгос понудили су кувани оброк радницима хитне помоћи Бечеја, који су на првим линијама борбе против коронавируса. Ово обухвата припрему редовних оброка скуваног ручка и куване вечере како би им олакшали свакодневни посао. У акцији је за организацију и координацију одговорана екипа  Гастро Феста, Тот Промет ће обезбедити неопходна финансијска средства а ресторан Ларгос ће припремити топле оброке. Данас друштво има веома велика очекивања од здравствених радника. Њихов рад је био неопходан и пре епидемије, али од појаве Covid – 19, они раде још интензивнијим темпом него раније, излажу се свакодневно ризику од инфекције.

Гастро Фест, Тот Промет и ресторан Ларгос омогућили су средства довољне за две недеље, ако неко жели да подржи њихову иницијативу било новчано или у виду намирница за припрему оброка, то може учинити у ресторану Ларгос сваки дан од 7:00 до 23:30 (где можете добити више информација).

С обзиром на тренутну ситуацију, постоји шанса да Гастро Фест 2020 неће бити организован ове године, овом акцијом организатори желе да допринесу ублажавању ситуације у општини Бечеј.

Циљ нам је да покажемо радницима хитне помоћи у Бечеју да поштујемо њихову несебичну посвћеност. Захваљујемо им на пожртвовном раду у спречавању ширења коронавируса. Они су кључни у овој борби. Кроз своје донације можемо сви да изразимо поштовање и захвалност.