Туристичка организација Бечеј: Додељене награде за најлепшу туристичку фотографију

У саопштењу Туристичке организације након завршетка фото конкурса „Лето у Бечејуˮ каже се да је жири имао тежак задатак да одабере најбоље и најлепше фотографије и да су све фотографије које су пристигле на конкурс биле изузетно лепе. Пресудило је колико су фотографије доследно одговарале свим условима конкурса.

Добитници награда на овогодишњем конкурсу „Лето у Бечејуˮ, које су додељене данас, су:

Прво место на конкурсу освојила је Ђули Шранц из Новог Сада (за фотографију Фантастˮ). Она је освојила и награде: викенд за две особе у хотелу „Монаˮ на Златибору, ручак за две особе у „Blue Moonˮ из Бечеја и промо пакет Туристичке организације Бечеј.

Друго место је освојила Кристина Шифлиш из Бечеја (за фотографију Поглед на Тисуˮ) и освојила награде: једнодневни излет за две особе са „Бечејпревозомˮ, ручак за две особе у „Club 4ˮ из Бечеја и такође промо пакет Туристичке организације Бечеј.

Треће место је освојила Јована Лемић из Бечеја (за фотографију Централни градски тргˮ) и освојила награде: пакет вина винарије „Винартосˮ из Бечеја, ручак за две особе у ресторану „Чарда-Рибњакˮ из Бечеја и промо пакет Туристичке организације Бечеј.

Додељене су награде и за четврто место које је освојила Ленка Савков из Надаља (за фотографију „Залазак сунца на Видиковцуˮ) и тиме освојила и награде: ручак за две особе у ресторану „Мали ловацˮ из Бечеја и промо пакет Туристичке организације Бечеј.