Спорт

У току упис будућих кошаркаша и кошаркашица

КК Бечеј

Кошаркашки клуб “Бечеј”, који је основан 2013. године, у мушкој и женској конкуренцији клуб тренутно броји 80 чланова, од чега 35 девојчица и 45 дечака.
Када је реч о такмичењима КК Бечеј, у сезони 2021-22, две старије групе, мушка и женска, играју у лиги Кошаркашког Савеза Србије, у узрасту старијих пионира, односно пионирки. Док млађе селекције играју на турнирима и у окружној Бачкој лиги.
Са мушким селекцијама у клубу раде тренери Иван Станковић и Милан Бркљач, а са женским селекцијама Марко Вуковић и Ивана Гаковић.
„Ми у клубу смо задовољни како деца раде и напредују, као и резултатима које постижу. Позивамо и остале заинтересоване дечаке и девојчице да нам се придружеˮ, истакао је Марко Вуковић, један од тренера у КК Бечеј.
Тренинзи за девојчице се одржавају понедељком од 19 часова у сали ОШ „Север Ђуркић“, док мушке екипе имају тренинг понедељком у 18 часова у спортском центру „Ђорђе Предин Баџа“. Све остале информације о упису будућих кошаркаша и кошаркашица, заинтересовани могу добити на број телефона 064/349-83-81 или лично у терминима тренинга.

Вукашин Љубојев