Спорт

Без респекта за Респект

Прошлог викенда је друга сениорска екипа Женског одбојкашког клуба Бечеј завршила јесењи део сезоне у оквиру Друге војвођанске лиге Средња Бачка. Победом над екипом Одбојкашког клуба Респект у Ковиљу са 3:0 (25:15, 25:20, 27:25) Бечејске су заузеле друго место на табели са четири победе, све резултатима 3:0 и два пораза у тај брејковима, сакупивши укупно 14 поена, иза екипе Елан Волеј 2, која у пет одиграних утакмица има исто толико победа. Трећу позицију заузима Хајдук из Куле који има скор од четири победе и два пораза уз 13 бодова на свом конту.
Почетком децембра је завршен и јесењи део првенства у оквиру Прве Војвођанске лиге, група Исток у којој се такмичи прва екипа Женског одбојкашког клуба Бечеј. Након одиграних седам кола наше одбојкашице заузимају шесто место на табели са шест бодова и са скором од две победе и пет пораза.
Прво место суверено држи екипа Багљаш 023 из Зрењанина са свих седам победа, а друго и треће место заузимају новосадске екипе НС Волеј Тим и Нови Сад, које уз скор од пет победа и два пораза имају по 16 бодова. На зачељу табеле се налазе Младост из Новог Сада и Беочин са по једном победом и шест пораза.
– Ове сезоне се као и предходне, такмичимо у две сениорске лиге, Првој и Другој војвођанској лиги, кадетском првенству Одбојкашког савеза Средња Бачка и Одбојкашког савеза Војводине, првенству старијих пионирки Одбојкашког савеза Средња Бачка, пионирском првенству Одбојкашког савеза Средња Бачка, првенству млађих пионирки Одбојкашког савеза Средња Бачка и пионирској Мини лиги Одбојкашког савеза Средња Бачка. Поред тога са најмлађима играмо турнире и у свим категоријама постижемо веома добре резултате. Након кратке зимске паузе очекује нас узбудљив наставак сезоне, где нам предстоји завршница кадетског првенства Војводине и борба за што бољи пласман са обе сениорске екипе, казао је тренер бечејских одбојкашица Саша Бакић.

Синиша Ерак