Економија

Јавне набавке: Реконструкција дечијих игралишта

Током августа месеца на сајту јавних набавки за општину Бечеј објављено је да су склопљени уговори за неколико важних пројеката и услуга набавки. За зграду Гимназије Бечеј уговорена је набавка радова на „санацији фасаде зграде из Зелене улице“ са групом извођача „Орнамент-Инвестинжењеринг“ Доо из Београда и Чедомор Петровић ПР Агенције за консалтинг из Новог Сада „Вортекс Универзал“ и то на укупну цену од 6.219.648 динара.

Доо „Гас Бечеј“ је уговорио услуге геодетског снимања по цени од 2.265.600 динара са фирмом Божидар Богатиновић ПР инжењерске делатности и техничког саветовања „Гео пројект инжењеринг“ из Лесковца.

Председник општине Бечеј је расписао јавну набавку за радове  на реконструкцији дечијих игралишта. Изабрани извођач биће група извођача и Godea Company из Новог Сада чије ће задужење бити геометарско снимање терена, D sport System Доо такође из Новог Сада за набавку опреме за дечија игралишта и Cafe Ground Доо исто из Новог Сада за послове поставке, уградње, земљане радове и сл. у изградњи и реконструкцији дечијих игралишта. Укупна цена за ове радове биће 14.984.398 динара (са ПДВ-ом).

Председник општине Бечеј је током августа такође уговорио и „инвестиционо одржавање паркинга и тротоара у делу Новосадске и улица 7.јула“. У питању је паркинг и тротоар код нове аутобуске станице што је остало у обавези Општине Бечеј након што је изградња аутобуске станице приведена крају. Укупна цена овог пројекта је 6.436.952 динара (са ПДВ-ом). Извођач радове биће фирма ГП „Нови Бечеј“ Доо из Новог Бечеја.

Општинска управа Бечеј је са „Бечејпревозом“ и ове године уговорила јавну набавку „услуга превоза ученика основних школа“ на износ од 15.125.000 динара.