Óbecse népszerűsítése új weboldal által

Községünk történelmi, kulturális, turisztikai értékei, rendezvényei egy helyen

Községünk turisztikai lehetőségei, kínálata és népszerűsítése érdekében Óbecse község Idegenforgalmi Szervezete új weboldalt hozott létre. Az oldal három nyelven elérhető – szerbül, magyarul és angolul, korszerű arculattal rendelkezik, minőséges fényképekkel, részletes leírásokkal, valamint mindenki számára elérhető, könnyen kezelhető menüvel.
A weboldal történelmi, kulturális és turisztikai információkkal szolgál a tájékozódóknak, valamint leírással és elérhetőségekkel az Óbecse község területén található szálláshelyekről és vendéglátóhelyekről. Emellett, az érdeklődők a községünkben megvalósuló eseményekről és rendezvényekről is kaphatnak információt.
– Óbecse község támogatásával új weboldalt hoztunk létre azzal a céllal, hogy minden megtalálható legyen egy helyen, ami községünkben történik, ami érdekes vagy aktuális lehet polgáraink és a turisták számára. Reméljük, hogy sikerrel jártunk ebben, és mindenkinek érthető, áttekinthető, könnyen kezelhető az új weboldal – nyilatkozta Milan Onjin, Óbecse község Idegenforgalmi Szervezetének igazgatója.
Onjin elmondása szerint községünk Idegenforgalmi Szervezete az elmúlt időszakban egyáltalán nem foglalkozott Óbecse népszerűsítésével, turisztikai lehetőségeinek reklámozásával, ismertetésével, nem rendelkezett aktív és áttekinthető profilokkal, oldalakkal a közösségi oldalakon. Ezért sokat dolgoztak azon, hogy rövid időn belül életbe lépjenek a közösségi oldalak és az új weboldal.
Mivel tavaly és idén szinte minden rendezvényt lemondtak, az igazgató a munkatársaival azt az időt arra használta ki, hogy kiküszöbölje ezt a hiányosságot. Rendezvények hiányában Óbecse község Idegenforgalmi Szervezetének volt ideje és alkalma új tartalmak gyártásával foglalkozni a weboldalra.
– Dolgozni fogunk azon, hogy a weboldalt frissítsük, folyamatosan töltsük új információkkal, és minden aktuális dolgot, hírt, újdonságot megjelentessünk. Ami a közösségi oldalakat illeti, szintén a nulláról indultunk. Nem voltak közösségi oldalaink, legalábbis nem aktívak. Aki tájékozódni szeretett volna városunkról, rendezvényeinkről, esetleg szálláshelyet vagy vendéglátóhelyet keresett, nem tudott megfelelő információkat találni. Ezért képezte ez a prioritást, miután elfoglalhattam az igazgatói pozíciót. Az Idegenforgalmi Szervezet munkája ezen alapszik, hiszen jó reklám, népszerűsítés és friss információk nélkül nem tudnak tájékozódni azok, akik esetleg községünkbe látogatnának, akár privát célból, turistaként, akár szervezetten. De hiszem, hogy polgárainknak is hasznára válik majd az új weboldal – mondta Onjin.
Az igazgató azt is közölte, hogy szeretnének még jobb együttműködést kialakítani a közösségi élet összes tényezőjével Óbecse községben. Fontosnak tartják, hogy a gazdasági szektor, a sport és a kultúrintézmények is kapjanak helyet ezen a platformon. Az új weboldalt a tobecej.rs címen tekinthetik meg.