Спорт

Победнички низ Бечејки

ОДБОЈКА – ДРУГА ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА – ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА СРЕДЊА БАЧКА

Одбојкашице Женског одбојкашког клуба Бечеј, тачније друге сениорске екипе бечејског клуба, која се такмичи у Другој војвођанског лиги Одбојкашког савеза Средња Бачка су у недељу 5. маја, у утакмици 10. кола, на свом терену савладале Јединство из Новог Бечеја са 3:1 (25:14, 26:28, 25:16, 25:17) и тако наставиле победнички низ у борби за сам врх табеле.
Пре тога су „жокице“ савладале екипу Жабаљ волеј са максималних 3:0 (25:21,25:15,25:12) у мечу деветог кола, такође на свом терену у хали УСКАО „Ђорђе Предин – Баџа“ у Бечеју. Наше одбојкашице имају 23 бода из девет одиграних мечева, док највећи ривал за прво место друга екипа Елан волеј има бод мање али и утакмицу мање.
– „Везали“ смо три победе на самом старту другог дела сезоне. Играмо на високом нивоу и напоран рад показује резултате. Тежимо да поправимо још неке детаље како би напали прво место на табели. Тренутно је и ово друго место изузетно добро за наше младе играчице у сениорској конкуренцији и добар је показатељ квалитетног рада са нашом децом, али свакако су амбиције ове екипе прво место на та-
бели, казао је Саша Бакић, тренер Женског одбојкашког клуба Бечеј.

Синиша Ерак