Почели уписи за прваке у основним школама

У бечејским основним школама почели су уписи за прваке. Скоро све школе су на својим сајтовима и профилима на друштвеним мрежама објавиле када почињу упис и шта нуде новим ђацима и родитељима.

У школи „Север Ђуркић“ упис се врши од 1. фебруара у секретаријату школе а све информације могу се добити на телефон 021/6915-840. Ова школа првацима и родитељима нуди образовно васпитни рад од првог до осмог разреда, продужени боравак, квалитететан педагошки рад са децом који резултира успешне неаступе ученика на свим такмичењима из свих области.

И у школи „Здравко Гложански“ упис почиње 1. фебруара. Информацију заинтересовани родитељи могу да добију у психолошкој служби школе. За упис родитељи обавезно треба да понесу копију неког званичног документа на којем се налази ЈМБГ детета и своју личну карту.

У школи „Петефи Шандор“ упис траје 15 дана, такође почиње 1. фебруара и траје до 15. фебруара. Све информације и пријаве за упис заинтересовани родитеље могу добити на телефон 021/6915-692 и 063/8907-093.

У школи „Шаму Михаљ“ упис траје од 1. фебруара до краја месеца и то у секретаријату школе од 11.30 до 13.30 часова сваког радног дана.

У Бачком Градишту у школи „Светозар Марковић“ упис још није почео и требало би да буде објављен средином месеца, исто важи и за школу „Шаму Михаљ“ из Бачког Петровог Села.