Спорт

Шест медаља за Бечејце

Такмичари Карате клуба Бечеј су остварили одличан наступ на Првенству Војводине Шотокан карате савеза Србије, које је одржано у Апатину у недељу 18. новембра, на којем је учествовало око 350 такмичара из 20 клубова.
Најуспешније представнице бечејског клуба су биле Ана Река Комароми, Катарина Киш и Неда Стојадиновић које су освојиле златне медаље у појединачној конкуренцији у извођењу ката.
На трећи степеник победничког постоља су се попели Анђела Мишковић у извођењу ката и Балаж Ковач у борбама, као и ката тим који су чиниле Ана Река Комароми, Катарина Киш и Маја Митић.
Веома близу одличја били су Вељко Мишковић у извођењу ката и ката тим у саставу Неда Стојадиновић, Анђела Мишковић и Стефанела Остојић, који су морали да се задовоље заузимањем четвртог места у нашој покрајини.
Шесто место у извођењу ката припало је Алекси Мишковићу, док је Маја Митић, такође у извођењу ката била осма.
Како је ово првенство било изборно надметање за Куп Србије 2018 „визе“ за то такмичење, где Бечејци такође очекују добре резултате, су изборили су Ана Река Комароми, Неда Стојановић, Анђела Мишковић, Маја Митић, Катарина Киш, Вељко Мишковић, Алекса Мишковић, сви у појединачној конкуренцији у извођењу ката, као и ката тим у саставу Маја Митић, Катарина Киш и Ана Река Комароми и Балаж Ковач у борбама.

Синиша Ерак