Вукадинов најбољи у Војводини

КУГЛАЊЕ – ПРВЕНСТВА ВОЈВОДИНЕ У СПРИНТУ И ТАНДЕМ МИКСУ

Одличан резултат остварио је Никола Вукадинов, такмичар Куглашког клуба Војводина из Бачког Градишпта који је успео да освоји две титуле најбољег у покрајини на првенствима која су одржана првог викенда септембра у Новом Бечеју и у Новом Саду
Првенство Војводине у дисциплини спринт је одржано је у Дому културе у Новом Бечеју где је Вукадинов бриљирао и са 425 оборених чуњева заслужено освојио титулу најбољег. Војводину је представљао и Хунор Радатович који је са 374 оборена чуња заузео 13. позицију. Првих осморо такмичара са овог Првенства стекло је право наступа на Првенсту Србије.
Титулу најбоље у конкуренцији дама освојила је Хермина Лукач, некадашња чланица КК Војводина, а сада такмичарка Куглашког клуба Алимента из Новог Сада која је била најбоља са 392 оборена чуња.
Одличан резултат из Новог Бечеја Никола Вукадинов је потврдио и у Новом Саду у куглани КК Алимента где је у пару са Аном Бошков, куглашицом Баната из Зрењанина више него убедљиво успео да освоји још једну титулу Првака Војводине у дисциплини тандем микс. Њих двоје су до првог места стигли оборивши 632 чуња оставивши иза себе Љубомира Кљајића из Јадрана из Голубинаца и Биљану Вукелић из новосадског Радничког који су оборили 56 чуњева мање. Првих десет парова са овог такмичења ће се надметати и на Првенству Србије.

Синиша Ерак